Aura är fyllt av möjligheter för dig och din verksamhet. Bidra till bättre hälsa för din personal och en bättre stadsmiljö med husets cykelservice och närhet till kollektivtrafik. I Aura kan ni arbeta smartare tillsammans med aktivitetsbaserade arbetssätt. Här finns flexibiliteten för ditt företag att utvecklas samtidigt som ni befinner er i en lugn och fokuserad miljö.

Smart & digitalt

Det digitala passersystemet förvandlar din mobil till en digital nyckelknippa så att du slipper hålla reda på nycklar eller passerkort. Effektiva värme- och ventilationslösningar optimerar inomhusklimatet för bättre komfort.

Den närvarostyrda belysningen minskar både kostnader och klimatpåverkan. Cykelgaraget med servicestation och omklädningsrum skapar dessutom goda förutsättningar för en sundare och mer klimatsmart livsstil.

Smart & funktionellt

Vi hjälper dig gärna att anpassa kontoret efter dina unika behov och förutsättningar. Underutnyttjade ytor är en onödig kostnad, och vi har lång erfarenhet av att skräddarsy ytor och miljöer utifrån verksamheters och människors behov och beteende.

Fakta

Lugn, fokuserad miljö
Flexibelt för utveckling
Möjlighet för aktivitetsbaserade arbetssätt
Smarta, digitala lösningar
Dusch, omklädningsrum, cykelservicestation