Med sin utmärkande arkitektur är Aura ett naturligt blickfång i Malmös nya stadsdel Citadellsstaden. Aura är ett kontorshus som sticker ut, attraherar rätt kompetens och har bästa kommunikationsmöjligheter.

Ledig kontorsyta, plan 4

Nu är alla våningsplan utom ett uthyrda i Aura men vi kan vi fortfarande erbjuda 1.032 kvadratmeter på plan 4. Här finns möjlighet för ditt företag att utvecklas i en lugn och fokuserad miljö. Kontakta oss, så berättar vi gärna mer.

Presentation av Aura
PDF med information
 
 

Aura betyder utstrålning

Aura tar för sig i stadsbilden med sin guldstänkta fasad. Byggnaden utmärker sig med sin välkomnande entré och sina helglasade gavlar. Från de övre våningarna har du en inspirerande utsikt över Slottsparkens grönska och kajpromenaden. Vi har tagit fram visionsbilder för gatunivå samt plan tre, fem och sju. Välkommen in i Aura!

Naturliga material

Auras fasad kännetecknas av varmgrå betong och de stora fönsterpartierna av gyllene metall. Fasadens känsla avspeglas även interiört där oljad ek och träfanér kompletterar materialvalen. Den naturliga framtoningen accentueras av gröna sedumtak på delar av byggnaden. Auras ekbeklädda entré är ett blickfång som ett bryter av mot fasaden och känns naturligt välkomnande.

Fakta

1.032 kvadratmeter ledigt på plan 4
Totalt ca 6 500 kvm kontorsyta
7 våningsplan
Lugn, fokuserad miljö
Högkvalitativa material
Hållbarhetscertifierat enligt LEED
Inflyttning Q4 2019

Vi skapar framtidens kontor

Aura är fyllt av smarta interiöra lösningar och en flexibilitet som gör att kontoret kan växa och utvecklas med ert företags verksamhet. Cykelservice och omklädningsrum med dusch uppmuntrar till en hälsosam och hållbar livsstil.