Med sin utmärkande arkitektur är Aura ett naturligt blickfång i Malmös nya stadsdel Citadellsstaden. Aura är ett kontorshus som sticker ut, attraherar rätt kompetens och har bästa kommunikationsmöjligheter.

Ledig lokal på plan 4

Flytta in i Malmös nya blickfång! Nu finns det bara en kontorslokal kvar i det gyllene kontorshuset Aura. På plan 4 erbjuder vi 622 kvm färdigställd yta, lämplig för cirka 50 personer. Låt läget i centrala Malmö och den gyllene exteriören sätta guldkant på er tillvaro. Kontakta Jessica Andersson för mer information: jessica.andersson@skanska.se

Presentation av Aura
PDF med information
 
 

Aura betyder utstrålning

Aura tar för sig i stadsbilden med sin guldstänkta fasad. Byggnaden utmärker sig med sin välkomnande entré och sina helglasade gavlar. Från de övre våningarna har du en inspirerande utsikt över Slottsparkens grönska och kajpromenaden. Vi har tagit fram visionsbilder för gatunivå samt plan tre, fem och sju. Välkommen in i Aura!

Naturliga material

Auras fasad kännetecknas av varmgrå betong och de stora fönsterpartierna av gyllene metall. Fasadens känsla avspeglas även interiört där oljad ek och träfanér kompletterar materialvalen. Den naturliga framtoningen accentueras av gröna sedumtak på delar av byggnaden. Auras ekbeklädda entré är ett blickfång som ett bryter av mot fasaden och känns naturligt välkomnande.

Fakta

622 kvadratmeter ledigt på plan 4
Totalt ca 6 500 kvm kontorsyta
7 våningsplan
Lugn, fokuserad miljö
Högkvalitativa material
Hållbarhetscertifierat enligt LEED
Klart Q4 2019
I dec 2019 såldes Aura till Vasakronan, Skanska har fortsatt uthyrningsuppdrag.

Hyresgäster

Trägårdh Advokatbyrå
Adecco Group
Lindab
Malmö Stad
Grant Thornton
Projektengagemang
Barberesso
Byggnadstekniska Byrån

Vi skapar framtidens kontor

Aura är fyllt av smarta interiöra lösningar och en flexibilitet som gör att kontoret kan växa och utvecklas med ert företags verksamhet. Cykelservice och omklädningsrum med dusch uppmuntrar till en hälsosam och hållbar livsstil.